Sjors in Zuid-Afrika

Naam

Sjors

Hoe lang heb je stage gelopen?

3 maanden

Korte biografie

Hallo Ik ben Sjors en ik kom uit Tilburg en was 21 jaar toen ik in Zuid-Afrika stage liep. Een stage in Nederland leek me te gewoon en daarom kon ik mijn stage combineren met mijn grote passie, reizen!

“De kinderen waren geweldig met de kleinste dingen die je voor ze doet of met ze doet zijn ze tevreden en super blij.”.

 

Vanuit school moest ik een stage gaan zoeken en dacht “in Nederland stage lopen is zo normaal dus laat ik mijn stage combineren met iets wat ik graag doe, reizen”. Uiteindelijk ben ik bij de organisatie De Kracht van Sport gekomen omdat ik een grote passie voor sport heb. In eerste instantie was ik super enthousiast maar ook wel een beetje zenuwachtig over wat ik kon verwachten. Tot ik in Zuid-Afrika aan kwam. Ik ontmoette heel veel leuke mensen die allemaal iets met sport hadden en met nieuwe dingen ontdekken. De stage  is een van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad en waarschijnlijk ga krijgen. Werken met super collega’s en met super leuke kinderen. Na een jaar terug te zijn, weet ik nog steeds precies welke school ik welke dag had en welke kinderen daarbij horen en van mijn favoriete kinderen weet ik nog steeds de naam. De kinderen waren geweldig met de kleinste dingen die je voor ze doet of met ze doet zijn ze tevreden en super blij. Naast de scholen hadden we ook een super staff de ons altijd veel plezier hebben bezorgd van het maken van ons eten tot en met het begeleiden bij de trainingen. Als ik ooit nog eens de kans krijg dit te doen zal ik het zo weer doen. In het kort ik had er de tijd van mijn leven veel gelachen en veel gezien en gedaan. Als je de kans krijgt of zit te twijfelen of dit iets voor jou is, is dit zeker een aanrader.

“De stage  is een van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad en waarschijnlijk ga krijgen.”